Semasa Acara First Dance Elfira Di Minta Kawal Diri

Tahun 2019 semestinya menjadi tahun yang bergitu bermakna buat pelakon Elfira Loy. Setelah selamat melangsungkan majlis pernikahan pada 1 Januari lepas, Elfira Lot dan pasangannya Khairol Faris Anuar telah pun mengadakan majlis resepsi mereka yang pertama di Putrajaya International Convention Centre (PICC). Majlis tersebut begitu meriah dihadiri keluarga, kenalan rapat dan rakan artis mereka.

Disamping dekorasi pelamin dan dewan yang begitu mewah dan indah, El dan pasangan begitu sepadan bila menggayakan persalinan perkahwinan hasil rekaan pereka fesyen terkenal Rizman Ruzaini.

Namun begitu, bukan itu sahaja yang menjadi tumpuan semasa majlis resepsi tersebut. Semasa majlis tersebut, turut diadakan acara ‘first dance’ oleh kedua mempelai. Acara tersebut turut dirakam dan dikongsikan oleh EHMalaysia melalui akaun instagram mereka.

Rakaman video ini menjadi buah mulut netizen yang mengatakan Elfira Loy terlihat tidak matang dan terlalu gedik bagi seorang pengantin perempuan di hari bahagia mereka.

Berikut adalah antara komen-komen yang diberikan netizen.

faz_len Yg gedik ncm ni laki cpt mluat n muak.. cuba cool jer…xpayah lh mcm nak tumbang laki tu…

emel_emelda_eikin Sori….mcm gedik sikit

stockist_melaka Sorry la el ko mmg gedik seyes 👏. Xperlu la cmtu. Ape motif

amy_amiy Tula gedik…dah la x cantik

azlrakrmlia @farizatul_m pakai tudung tapi hati? Hmm 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Namun ada jugak yang memberi komen yang positif

norejannah x suke jgnlh tgk, dh tgok pstu sakit hati, doa yg baik2 jer dah la, hari bahagia die biarlah die nk gedik ke ape ke.

ct_izzah_atirah_ hael_husaini😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 romantiknya

ciksuhaila89 @fatin.vs.food kat mana yg gediknya. X nampak kegedikan pun. Sama ja mcm pengantin2 lain. Apa salah dia kat sis. Kita ni manusia klu dah x suka, 1 keburukan boleh ttup seribu kebaikan.. Bahaya sifat mcm tu. Nauzubillah..

habibtygirl She happy on her wedding day,apa masalahnya? kenapa ramai sgt sakit hati. I dont get it😐

zana_yusoff @joanna_jayden_ aahhh…mesti ketandusan kasih sayang.. Sbb tu tak blh tgk org bahagiakannn

atiqa.y Korg ni….kata gedik pula…kalau mmg gedik pun tpi itu yg bt husband dia suka, kita siapa pula nk kata lebih😂😂…berlapang dada la, sy tgk byk kali video ni x nampak pun gedik tu sbenarnya, dia kata ” hah?” Sbb tak dgr kot husband dia ckp apa…so bila dia dgr husband dia ckp something bru la dia reply “i love u too”….dah2, jgn la mengumpat. Tak elok.😅

Sumber: Instagram Ehmalaysia

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*