Safiey Ilias Menolak Pelawaa Mufti Wilayah Persekutuan Dengan Alasan Takut Dengan Pandangan Masyarakat

Safiey Ilias menolak pelawaan MUFTI WILAYAH PERSEKUTUAN iaitu Dato’ Seri Dr. Zulkifli Mohamad al-Bakri.Alasan yang diberikan kerana takut dirinya akan tampil kembali dengan imej lelaki dan akan disalahertikan oleh orang ramai. Dia berpendapat bahawa nanti orang ingat dia nak buat marketing strategy dan penunggang agama.

Sebelum ini, Safiey  ada muat naik foto  di laman media IG miliknya yang menunjukkan dia memakai pakaian wanita dan dalam keadaan yang agak terdedah.

Apabila perkara ini viral, akhirnya MUFTI WILAYAH PERSEKUTUAN iaitu Dato’ Seri Dr. Zulkifli Mohamad al-Bakri telah tampil mengajaknya untuk berjumpa dan berbincang tentang isu ini.

Tetapi setelah melihat komen-komen di laman Instagramnya, sememangnya Safiey tidak ada hati pun untuk tampil dengan imej lelaki dan nak kekalkan imej perempuannya dan memang tiada hati untuk jumpa Mufti berkenaan.

Nampaknya niat murni Mufti memang tidak berjaya dan Safiey memang akan kekalkan imej perempuan walhal semua orang tahu yang dia ni sebenarnya lelaki tulen. Macam-macam lahh.. dah ambik hormon estrogen lebih memang la naluri tu akan ikut lebih ke arah wanita.

Jom kita baca caption dia yang reject pelawaan Mufti

Komen-komen orang ramai

Takkan Jadi Laki

Ada Yang Backup Jugak, Bersangka Baik

Apa-apa pun semoga dia akan sedar dan insaf, kita doakan yang baik-baik jelah yee..

By: BlackCat

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*