Rakaman Detik-detik Lelaki ini Cuba Menangkap Ular Raksasa Di Amazon Yang Sungguh Cemas.

Cemas!! Ditemukan Di Amazon! Detik-detik Cuba Tangkap Ular Raksasa Buat Semua orang rasa tidak dapat nafas.. Netizen: “Astagfirullah kalian jangan ganggu di sedang mencerna makanannya malah di ganggu…kalo sudah di cerna makanannya kalian boleh ganggu….soalnya dia kembali lapar dan saksikan lah sebuah rahang raksasa yg menelan mu….” Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, lihat apa yang terjadi.

Ular adalah haiwan yang sangat bahaya dan kalau boleh jangan mendekati atau cuba kacau ular jika jumpa ada ular di sekeliling. Beberapa saintis juga menyedari bahawa banyak orang takut kepada ular, dan mereka tertanya-tanya jika manusia mempunyai ketakutan yang terbina dalam makhluk kecil. Kajian mereka menunjukkan bahawa ketakutan kita terhadap ular tidak semata-mata kerana tidak semua bayi takut ular. Walau bagaimanapun, kita belajar untuk takut kepada mereka dengan cepat. Menjadi takut kepada ular hanya masuk akal. Ular mempunyai banyak tabiat dan ciri-ciri yang dapat memberikan anda keinginan.

Video di bawah memaparkan beberapa orang naik sampan jumpa ular raksasa yang sangat besar di Amazon. Mereka berputus untuk cuba tangkap ular tersebut. Boleh lihat ular tersebut baru habis makan sebab badan ia kembang besar. Jom tonton video di bawah. Cemas!! Ditemukan Di Amazon! Detik-detik Cuba Tangkap Ular Raksasa Buat Semua orang rasa tidak dapat nafas.. Cepat tengok

Sila tonton video:

Kredit : Dharian

Ramai bertanya ular apa yang paling besar dalam dunia ini, jawapan yang sebenar bukan anaconda atau ular sawa, tetapi Titanoboa. Benar, Titanoboa adalah ular gergasi yang hidup pada zaman prasejarah.

Menurut penemuan fosil Titanoboa, ularĀ gergasiĀ ini mempunyai ukuran panjang sama dengan bas, beratnya sahaja boleh mencapai 900 kg. Dengan saiz sebesar itu, boleh dikatakan Titanoboa mampu menelan seekor lembu dalam sekelip mata.

Titanoboa bukan seperti ular besar lain yang suka membelit mangsanya sehingga lemas. Namun, ia akan terus menelan mangsanya terus dengan rahangnya yang besar. Ular gergasi ini membaham mangsanya seperti buaya.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*