Kemesraan Zul Ariffin Dengan Wanita Ukraine Siap Tulis My Husband Menjadi Tanda Tanya

Kalau anda mengikuti Instagram Zul Ariffin, tentunya ada tahu beliau sering berulang alik ke Phuket untuk menjalani latihan seni mempertahankan diri popular Thailand iaitu Muay Thai.

Zul juga ada memuat naik beberapa foto beliau dengan gigihnya menuntut ilmu Muay Thai dengan seorang profesional di sana.

Ni cerita malam tadi.baru nak tarik selimut, dapat WhatsApp dari seorang rakan.

Menerusi laman forum CARI, Zul nampaknya sedang hangat bermadu asmara dengan gadis tersebut.

Dia send beberapa keping foto screen shot yang diambil dari dua page yang sangat popular di laman Instagram.

Tak berkelip mata tengok foto yang kawan hantar tu… Foto mesra pelakon sado Zul Ariffin dengan seorang wanita Ukraine.

Ala, wanita Ukraine yang pernah dikaitkan dengan Zul tahun lalu… siap tanya lagi, Zul dah kahwin ke?

Hmm…confuse sebab hanya Zul yang ada jawapan. difahamkan, Zul kini sedang berada di Thailand, bercuti uols.

Mungkin wanita dalam foto terbabit kawan rapat Zul je kot. Tak percayalah, takkan Zul kahwin tak jemput media kan?

Sempat usha Instagram wanita terbabit, nampak Zul follow akaun dia…

Apapun, doakan yang baik-baik je untuk Zul. Netizen kat luar sana, berhenti buat spekulasi. Apa kata kita tunggu je penjelasan Zul, okay?

Namun, siapa sangka beliau juga sudah bertemu dengan seorang gadis yang cantik dan seksi berasal dari Ukraine yang kini turut berada di Phuket.

Bukan khabar angin semata-mata, gadis yang dikenali sebagai Tanya Glembotska itu turut memuat naik foto intim beliau sedang memeluk seorang lelaki yang mirip seperti Zul di akaun Instagramnya. Malah, satu Insta Stories juga menunjukkan mereka berdua berada di tempat yang sama.

Nampaknya citarasa Zul dalam memilih kekasihnya memang tahap ‘international’ dan boleh tahan juga seksinya. Wajah kacak siap dengan pakej badan sasa itu memang mampu membuat hati semua wanita cair.

Tak sabar menantikan misteri apa yang menyelubungi Misteri Dilaila pada 22 Februari ni…
Adakah benar mereka berdua ini pasangan kekasih? Sama-sama kita nantikan penjelasan daripada Zul.

SUMBER:GEMPAK

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*