Isteri Baru Lahirkan Anak Tetapi Suami Pulak Bercengkarama Dengan Gadis Lain Di Tempat Kerja

Satu video yang dikongsikan seorang pengguna Twitter menjadi tular kerana menunjukkan pasangan mengenakan seragam kerja bercumbu di balik tiang di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA). Kejadian itu dirakamkan orang awam dan dimuat naik ke Instagram Story.

“Sumpah memalukan.”

Ada yang mempersoalkan mengapa orang awam merakam kejadian tersebut dan menyebarkannya, namun Netizen menganggap untuk menjaga aib, pasangan itu sepatutnya tahu mereka berada di tempat awam dan sepatutnya mencari bilik.

“Check-in kalau nak jaga aib.”

Sementara itu, seorang Netizen mendakwa lelaki dalam video tersebut baru saja menimang cahaya mata dan mereka berdua sudah dibuang kerja 24 jam.

“Isteri dia baru lepas lahirkan anak.”

Both of them dah kena buang 24 hours, and yang paling fucktab nya is yang si laki tu wife baru je lepas bersalinkan anak dia yang pertama, dehel do? Men are trash? Some of them .

VIDEO PENUH

“Tak payah kasihan.”

“Kalau tak sedia nak kahwin, jangan kahwin.”

Adalah menyedihkan perkara seperti ini masih berlaku. Di harap ia memberi pengajaran, terutamanya pada lelaki yang sudah berkahwin, agar tidak berlaku curang, serta menjaga etika di tempat kerja. Apabila berlaku sebegini kesannya paling teruk kepada bayi anda yang perlu disara. – amazingnara.com

Kredit : Talam Keladi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*