Giliran Rahim Mengenakan Si Jep Sepahtu Dapat Lunch Bersama Peminat Cantik.

Tahniah pada si Rahim sepahtu berjaya meneka Juara Piala Dunia dengan tepat dan kali ni Rahim
menggunakan kesempatan mengenakan si Jep hahaha dimana Rahim dapat makan tengahari bersama peminat peminat terdiri gadis gadis cantik.

Kalau sudah namanya pelawak, pasti watak pelawak dan perangai menyakat orang tidak tinggal kan? Begitu juga Jep Sepahtu, walaupun sudah bergelar bapa dan sibuk menjaga bayi perempuannya, Dariya Inara tapi masih menyakat orang lain tapi kali ni giliran Rahim pula.

Mereka juga yang merupakan DJ Radio di salah sebuah stesen tempatan, Sinar FM dan masih melakukan kerjanya dengan baik walaupun sibuk dgn aktiviti seni mereka.

Terperanjat Rahim Kena Sembur Telinga Dengan Jep Habis Riuh Rendah Office Dibuatnya.

DI SEBALIK tugasnya untuk membuatkan orang lain ketawa, Jep mengakui tekanan kerjaya sebagai pelawak tidak kurang hebatnya.

Berhasil menumpaskan nama-nama besar pelawak lain sehingga dinobatkan sebagai Artis Lawak Lelaki Paling Popular pada Anugerah Lawak Warna yang berlangsung di Istana Budaya satu ketika dulu memberikan kenangan tersendiri buat pelawak Jep Sepahtu.

Jep atau nama sebenarnya, Mohd. Nadzri Zainal Abidin berkata, ia merupakan anugerah pertama yang diraihnya secara solo sepanjang bergelar artis.

Kini mereka bertiga mencipta nama dan kisah mereka banyak dalam Instagram dan di platform media sosial yang lain.

Memang kerja Jep ke kena kejutkan Rahim? 🤣

A post shared by ROTIKAYA (@rotikaya) on

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*