Artis-Artis Malaysia Yang Memiliki Bibir Seksi. Nombor 6 Tu Paling Seksi!!!

Mata indah, hidung mancung, kulit yang halus dan cerah, tentunya tak lengkap bila tanpa bibir dengan seksi menggoda. Seperti selebriti Malaysia berikut ini. Mereka dikurniakan bibir yang seksi sejak lahir. Ramai peminat pun sepakat menobatkan para selebriti cantik ini sebagai pemilik bibir paling indah dan mungil.

Dengan memiliki bibir yang menawan, wanita ini tampak lebih cantik dan memesona. Ini dia selebriti wanita yang popular dengan bentuk bibirnya. Menarik perhatian, dengan dan atau tanpa lipstik.

Ingin tahu siapa sahaja? Jom lihat siapa dalam senarai berikut ini, yang dirangkumkan oleh hangat.com.

1.Jaclyn Victor

Ibu kepada dua orang anak ini dikenali sebagai penyanyi bersuara tinggi, Jaclyn juga memiliki bentuk bibir yang unik dan menarik perhatian.

2. Anita Sarawak

Sudah lama menyepi dalam dunia hiburan dan sehingga kini masih belum tahu di mana dia berada. Semasa dia aktif dalam dunia hiburan, kita dapat lihat Anita mempunyai penampilan yang sangat agresif dan bergaya. Bibirnya yang mungil mencuri perhatian peminatnya. Benarkah Lana Nordin mendapat tunjuk ajar dari Anita untuk mendapatkan bibir yang seksi?

3. Nabila Huda

Salah satu ruang wajah yang paling mencuri perhatian adalah bentuk bibirnya. Bahkan Nabila tidak takut mewarnai bibirnya dengan lipstik berbagai warna mulai dari gelap, nude, atau natural.

4. Ning Dalton

Bibir mungil dan tebal yang dimiliki oleh Ning Baizura adalah sebuah anugerah dari Tuhan. Beliau memang dikenali mempunyai bentuk bibir yang unik sejak dia mula-mula menceburi bidang nyanyian dahulu.

5. Izara Aishah

 

Izara adalah salah satu wanita terseksi dan tercantik di Malaysia. Kecantikannya terpancar melalui senyum yang terukir di bibirnya. Dia juga memiliki salah satu bibir yang paling diinginkan ramai wanita. Pelakon Rosnah Mat Aris pernah dikatakan mempunyai bibir mirip seperti Izara, namun itu hanya spekulasi semata-mata.

6. Dato Seri Vida

Siapa yang tak kenal dengan usahawan kosmetik ini, DSV memang gemar selfie menunjukkan bibirnya yang menawan dan seksi.

7. Kila Fairy

Jika bercakap tentang bibir seksi dan menawan sudah pasti Kila Fairy termasuk di dalamnya. Anak gadis penyanyi veteran Rohana Jalil ini memiliki bentuk bibir yang penuh, tebal mirip Angelina Jolie. Nur Sajat antara yang sangat mencemburui bibir Kila, namun dia tidaklah mempunya bibir seperti Kila.

8. Zila Bakarin

Aktres yang sering memainkan karakter seksi ini memiliki kulit yang mulus. Dengan kulit gebunya ini, Zila juga memiliki bentuk bibir menawan yang menggoda. Azwan Ali juga mempunya bibir yang tebal seperti Zila, namun dia bukanlah dalam senarai ini.

9. Zahirah Mc Wilson

Zahirah juga merupakan salah satu selebriti yang memiliki bentuk bibir menawan. Lekukan di tengah bibir yang memukan membuat penampilan Zahirah terlihat unik di samping kulitnya yang mulus.

Sumber: Hangat.com via ngonyelngonyel.com

 

Dan seterusnya FOTO CURI CUCU ALMARHUN SULTAN AZLAN SHAH YANG COMEL BERGETAR SELURUH ANGGOTA BADAN!!

Foto Curi Cucu Almarhun Sultan Azlan Shah Yang Terlajak Comel!!

Baru-baru ini gambar cucu kepada Almarhum Sultan Azlan Shah Y.M. Raja Eminah Alliyah dan Y.M. Raja Bainunisa Safia telah tersebar di laman sosial Facebook. Rata-rata melahirkan rasa kagum dengan kecomelan cucu Almarhum Azlan Shah. Tetapi lebih kagum dengan ‘Pendedahan Eksklusif Wajah Isteri Penyanyi Kun Anta Humood Alkhudher Yang Terlajak Jelita!’.

Wajah dua puteri ‘mix blood’ ini adalah anak kepada arwah Raja Ashman yang mangkat pada tahun 2012.

Namun, difahamkan gambar ini bukanlah gambar terkini mereka. Mungkin kini semakin cantik menawan bukan?. Tetapi wajah mereka ketika ini sangat comel!

Ekoran tersebarnya gambar tersebut, ada sesetengah pengguna Facebook lelaki yang mengakui mereka terbayang-bayangkan wajah dua puteri ini ketika solat.

cucu almarhum sultan azlan shah yang comel

Paling melucukan apabila ada yang mengatakan jodoh mereka sudah sampai tatkala melihat gambar dua puteri jelita ini. Iskkk macam-macam lah diorang ni.

Source : ngonyelngonyel.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*